Blog

Dell Latitude vásárlási útmutató – Minden, amit tudnod kell az egyes szériákról

2021.07.22 19:19
Dell Latitude vásárlási útmutató – Minden, amit tudnod kell az egyes szériákról

A Dell Latitude készülékei nagyon nagy sikert aratnak az üzleti világában. A Latitude laptopjait olyan vállalatok számára tervezték, akiknek biztonságos és megbízható készülékekre van szükségük. Számos olyan technikai extrákkal rendelkezhetnek, mint az ujjlenyomat olvasó, intelligenskártya-olvasó, TPM biztonsági chip, DisplayPort videó kimenet. Ezek a funkciók a mindennapi használatban kevésbé fontosak, azonban az üzleti szférában annál inkább. Ebben az összefoglalóban egyesével bemutatjuk az egyes szériákat, így könnyen eldöntheted, hogy melyik mellett teszed le a voksodat

Latitude 3000 sorozat

Kapható méretek: 13,3" / 14" / 15,6"

A Latitude 3000 széria az otthon dolgozók vagy a sokat utazók számára tökéletes megoldás. Az akkumulátor nagyon jól bírja, ráadásul a súlya miatt sem kell aggódnod, hiszen mindössze 2 kilót nyom és csupán 25 mm széles. Így nyugodtan magaddal viheted, mert tuti nem fog cserben hagyni.

Ráadásul ennél a szériánál nagyon nagy figyelmet fordítottak a környezettudatosságra. Ez abban nyilvánul meg, hogy a gyártás során olyan módszereket és alkatrészeket használnak, amelyek kevésbé károsak a környezetünkre.

Latitude 5000 sorozat

Kapható méretek: 11,1 "/ 12,5" / 13,3 "/
14" / 15,6 "

Ez a kategória eggyel a Latitude 3000 fölött helyezkedik. Ár / érték arány szempontjából az egyik legjobb választás. A Dell Latitude 5000 sorozat még az előzőnél is vékonyabb illetve a súlya is jelentősen csökkent.

Az akkumulátor élettartalmára, már az előző szériánál sem lehetett panasz, de az 5000-es szériánál ezen is javítottak. Továbbá a megfelelő biztonságra, titkosításra, hitelesítésre is nagy hangsúlyt fektettek. Így ez a széria azoknak a vállalkozóknak vagy vállalatoknak lesz igazán jó választás, akik biztonságban szeretnék tudni a dolgaikat.

 

Latitude 7000 sorozat

Kapható méretek: 12,5 "/ 13,3" / 14"

Ezek a laptopok már a prémium kategóriát képviselik, mind  a dizájn, mind pedig a technika szempontjából. Az elmondásuk szerint a fejlett hitelesítésnek, az átfogó titkosításnak, és a többi biztonsági megoldásnak köszönhetően a Latitude 7000 széria az egyik legbiztonságosabbak a piacon.

Kialakításának köszönhetően mindössze 1,3 kilót nyom és csupán 20 mm vastag. Így a többi szériához hasonlóan, tökéletes társ lehet egy hosszabb utazás során is.

Amennyiben még mindig nem tudsz dönteni, nézd meg a használt Dell Latitudegépeinket és választ ki a számodra legjobbat!