Blog

3 elvitathatatlan érv a használt laptop vásárlás mellett

2021.07.22 19:26
3 elvitathatatlan érv a használt laptop vásárlás mellett

Amennyiben laptop vásárlás előtt állsz és szeretnéd a lehető legtöbbet kihozni a pénzedből, akkor célszerű elgondolkodnod egy használt laptop beszerzésén. Persze tudjuk, hogy a “használt” szó hallatán megjelennek a kérdőjelek az emberek fejében. “Megéri használtat vennem?” - kérdezheted. Hogy a megfelelő választ tudjuk adni, összegyűjtöttünk 3 érvet a használt laptop vásárlás mellet.

  1. 1. A használt laptopok olcsóbbak

 Az vadonat új laptop olyan mint a szalonból kihozott autó: amint megveszed, az értéke egy jelentős részét azonnal elveszíti. Ez az értékvesztés esetenként a 25-35%-ot is megüti. A használt laptopok már átestek ezen az értékvesztésen és ebből kifolyólag az ár tekintetében messze kedvezőbbek, mint az új társaik. Emellett persze minden terméknek megvan a maga folyamatos értékvesztése, így nem is véletlen, hogy egy néhány éves laptop gyakran az eredeti árának a 25-50 százalékba kerül.

  1. 2. Garanciát néhány éves termékekre is kaphatsz

Egy nagyobb értékű termék megvásárlásánál első számú szempont, hogy 1-2 év garanciát vállaljon rá az eladó. A jó hír, hogy nem csak az új termékek lehetnek garanciásak, hanem a használtak is. Többek a között mi is garanciát vállalunk a saját használt laptopjainkra!

  1. 3. Nem zsákbamacskát kapsz

Nem mindegy, hogy honnan vásárolsz. Nagyon mellé lehet nyúlni akkor, amikor az ember meglátja az évszázad ajánlatát, a kihagyhatatlan és egyszeri leértékelést - és a végén ráébred arra, hogy amit vett, az borzalmas állapotban van.
Sok helyen odafigyelnek már arra, hogy kategorizálják a termékeiket és felhívják a figyelmet az adott termék esetleges hibáira. Mi is hasonlóan teszünk a termékeink kategorizálásával - így a vásárló pontosan tudja, hogy mit is vesz tőlünk.

Röviden: a használt laptop vásárlás a megfelelő utánajárással nem jelent kockázatot. Rengeteg pénzt spórolhatsz meg magadnak és egészen kiváló ár-érték arányú termékekhez juthatsz hozzá, amelyek éveken keresztül hiba nélkül szolgálhatnak ki Téged.

Ha laptopvásárláson gondolkodsz, nézz szét nálunk is!