Legyen a viszonteladó partnerünk! - Nextcomp
Viszonteladókat keresünk

Használt laptopokat, PC-ket forgalmazó
webáruháza van?

Ha Önnek is fontos a magas minőség, és az elérhető ár,

Legyen a viszonteladónk!

Miért válasszon minket?

Viszonteladó partnereinknek garantálni tudjuk a magas minőséget, és a vásárlók elégedettségét:
Egyedülálló nemzetközi és hazai kapcsolatrendszerünknek köszönhetően versenyképes áron jutunk hozzá használt laptopokhoz, asztali számítógépekhez, monitorokhoz, jogtiszta Windows operációs rendszerekhez.

Magyarországon elsőként vezettük be a minimum 1 éves garanciát használt termékekre.
Minden termékünk újszerű állapotban van: szakembereink által teljes átvizsgáláson, szükség esetén külső-belső újításon mennek keresztül.

Garantáljuk a gyors kiszállítást!
Ha a hét bármely munkanapján 15:00-ig leadja rendelését, mi az azt követő munkanapon kiszállítjuk, így Ön is gyorsan el tudja juttatni vásárlójához.

Termékfeed a könnyebb belistázásért!
Minden viszonteladónknak biztosítunk egy részletes termékfeedet, amit rá tud kötni a webáruházának motorjára, így a manuális munka helyett automatizálni tudja a legfrissebb termékek feltöltését. Az automatizációnak köszönhetően a raktárkészlet sem fog gondot okozni a későbbiekben!

Kiemelt figyelmet fordítunk minden viszonteladó partnerünkre, így Önre is:
Személyre szabott termékkínálatra, folyamatos kommunikációra, és az Ön igényeinek maximális kielégítésére törekszünk.

Értéket teremtettünk – eredményeink:

A nemzetközi és magyar piacon immáron sokak számára elérhető új érték megteremtése mellett büszkék vagyunk arra, hogy cégünk nemzetközi és hazai kapcsolatrendszere, valamint szakmai, technikai felkészültsége az üzletágban példaértékűnek számít. Ezen értékeket, illetve sok éves kitartó, alapos munka gyümölcsét a Nextcompnál vásárolt termékek beszerzésekor az Ön kezébe adjuk.

Reform Magyarországon

A Nextcomp cégcsoport elsőként vezette be Magyarországon a használt számítástechnikai termékeire kínált minimum 1 év garanciát, amelynek hatására ez mára a magyar piacon alapvető elvárássá fejlődött.

Állandó magas minőség

– cégünk sikerének titka

 

Kizárólag gondosan kiválogatott termékkínálattal dolgozunk. Az üzleti, azaz prémium kategóriás – így eredetileg is magasabb árkategóriába tartozó – gépeknek a “gyári” megbízhatósága már alapvetően meghatározza a piacon való minőségi besorolásukat.

Használt, illetve bemutató termékeink – értékesítés előtt – szakembereink és professzionális célszoftvereink segítségével teljes átvizsgáláson, adattörlésen, szükség esetén felújításon mennek keresztül. Ennek részét alkotja a gépek külső-belső tisztítása, illetve a folyamat végén teljes körű tesztelése, melynek eredményeképpen újszerű állapotban, 1 év garanciával tudjuk ellátni azokat.

Mi ragaszkodunk szlogenünkhöz:

>
Érdeklődő neve (Cégnév, egyéni vállalkozó neve, nagy mennyiségű terméket felhasználó végfelhasználó neve)
Bolt neve, címe (ha van)
Weboldal neve (ha van)
Milyen státuszban érdeklődik a partnerprogramhoz való kapcsolódáshoz?
Nagykereskedő
Viszonteladó
Telepítő
Végfelhasználó
Egyéb
Érdekli Önt az általunk nyújtott termék feed a könnyebb belistázásért?
Igen
Nem
Adószám (nem kötelező megadni)
Email cím
Telefonszám
Egyéb megjegyzés, kérdés